Warning: getimagesize(/home9/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/06/lungu-2-662x1024.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home9/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1141

Primarul Ion Lungu se întoarce de la București cu multe promisiuni favorabile pentru Suceava, din partea guvernului Dăncilă

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a făcut parte din delegația primarilor care s-au întâlnit cu prim ministrul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria. Edilul Sucevei a precizat că principala problemă discutată a fost restituirea sumelor până la 60% din impozitul pe venit, pentru lunile ianuarie, februarie și martie. ”Viorica Dăncilă a promis că vom primi acești bani la rectificarea bugetară de la sfârșitul lunii iulie. Alte probleme discutate au fost legate de codul administrativ, ministrul luându-și angajamentul ca in prima ședință de guvern să fie dată ordonanța de urgență”, a spus Ion Lungu.

De asemenea, edilul Sucevei a transmis că s-a discutat pentru completarea sumelor pentru asistența socială, din cote de echilibrare din TVA, acolo unde primăriile au nevoie nevoie de acești bani. ”A fost o discuție constructivă care sperăm că va avea primele efecte pozitive la rectificarea din luna iulie”, a mai spus Lungu.

Primarul Sucevei a avut întâlniri cu factori decizionali unde a purtat discuții pe mai multe paliere de interes pentru municipiul Suceava: discuții cu ministrul Apelor și Pădurilor, ION DENES pe tema decontării biomasei la Bioenergy; întâlnire la Institutul Național al Patrimoniului pe tema Curții Domnești și la Compania Națională de Investiții unde s-a depus proiectul pentru terenul de fotbal de dimensiuni UEFA și s-a discutat despre Sala Polivalentă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *