Actualitate

Primarul Ion Lungu și în acest an primul sucevean care și-a plătit dările la bugetul local, ghișelele de la Primărie fiind astfel redeschise de azi contribuabililor

Astăzi, 7 ianuarie,  este prima zi din acest an în care se pot plăti la casieriile Primăriei  taxele și impozitele locale aferente anului 2019 iar primarul municipiului reședință de județ a fost din nou cel dintâi contribuabil din Suceava care și-a plătit dările. Ion Lungu va beneficia, ca și ceilalți cetățeni care vor plăti aceste dări până pe data de 31 martie a.c., de o reducere cu 10 procente a contribuțiilor.

Într-un mesaj transmis pe WhatsApp, însoțit de dovada că a plătit taxele și impozitele la bugetul local, edilul șef al municipiului a informat sucevenii  că ” De astăzi, 7 ianuarie 2019, se pot plăti taxele și impozitele locale la Primăria municipiului Suceava. Taxele și impozitele locale pentru anul 2019 nu sunt majorate, fiind identice cu cele din anul 2018.

Și în acest an am fost primul contribuabil care a plătit taxele și impozitele locale, cu chitanța nr. 1. Prin acest gest doresc să dau un mesaj de spirit civic, să achităm taxele și impozitele locale aferente acestui an, pentru a putea realiza obiectivele de funcționare și dezvoltare prinse în bugetul pe acest an al municipiului Suceava. Doamne ajută!”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *