Primarul Ion Lungu: Suceava, locul 3 în topul orașelor nepoluate și locul patru în topul orașelor cu cele mai multe spații verzi

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a postat pe pagina sa de facebook două imagin prezentate de un post de televiziune central, care prezintă rezultatele unui studiu la nivel national din care rezultp că județul Suceava se află pe locul 3 în țară în ceea ce privește gradul scăzut de poluare și pe locul 4 la nivel national, în topul orașelor cu cele mai multe spații verzi.

”În România, orașe ca București, Ploiești sau Arad sunt între cele mai poluate orașe și între cele care au cele mai puține spații verzi. Suceava se află la polul opus. Municipiul nostru este pe locul 3 între orașele cu cel mai mic grad de poluare cu dioxid de azot. De asemenea, Suceava este pe locul 4 în topul orașelor din România cu cele mai multe spații verzi.

Suceava – oraș verde a fost dintotdeauna unul dintre obiectivele principale ale mandatelor mele ca primar, iar aceste statistici mă bucură. După cum am declarat anterior, anul viitor întreaga flotă de transport în comun va fi electrică și nu ne vom opri aici. Vom continua să lucrăm la obiectivele noastre pentru reducerea poluării, prin proiecte finanțate prin fonduri proprii, fonduri de la guvern sau fonduri europene.”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *