Administratie

Primarul Ion Lungu: Un nou corp de clădire se va ridica la Colegiul Național „Petru Rareș”. Săli de clasă și laboratoare pentru gimnaziu. Investiție europeană de peste 6,2 milioane de lei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că a semnat contractul de finanțare europeană pentru construirea unui corp de clădire cu săli de clasă și laboratoare pentru gimnaziu, la Colegiul Național ”Petru Rareș”. Noul contract semnat vine în continuarea unui alt proiect, finalizat anul acesta la instituția de învățământ suceveană.

”După ce la începutul noului anului școlar am inaugurat proiectul „Centru de Documentare-Informare” la Colegiul Național “Petru Rareș”, la sfârșitul săptămânii trecute am semnat contractul cu finanțare europeană „Construire Corp Clădire cu Săli de clasă și Laboratoare pentru Gimnaziu”. Valoarea contractului de finanțare este de 6.262 315,03 lei, din care valoarea eligibilă este de 5.003.734,19 lei.

Sunt convins că prin implementarea acestor proiecte, Colegiul Național “Petru Rareș” va avea o infrastructură școlară de nivel european, care va permite realizarea de performanțe didactice deosebite la acest colegiu de prestigiu din orașul nostru”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *