Primarul Ion Lungu va cere Comitetului Județean pentru Situații de Urgență acceptul pentru deschiderea locurilor de joacă din oraș. Acestea sunt de altfel folosite deja de copii

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat astăzi că a  avut mai multe solicitări de la părinți să se deschidă locurile de joacă în oraș.  El a acceptat că acestea nu sunt deschide oficial dar în realitate sunt ocupate de copii.

”Astăzi ne întrunim în Comitetul local pentru Situații de Urgență, în sistem online, să propunem un proiect de hotărâre pe care să îl înaintăm Comitetului Județean pentru Situații de Urgență referitor la deschiderea locurilor de joacă. Inclusiv cele de la Zona de Agrement Tătărași. În condițiile de respectare a regulilor prevăzute pe timp de pandemie, cu obligativitatea municipalității, prin Direcția Domeniului Public, de a face dezinfectarea de două ori pe zi, între 6 și 8 dimineața, respectiv 14 și 16 după amiază, cu supraveghere din partea Poliției locale, cu respectarea regulilor de distanțare iar aceste locuri de joacă să se închidă seara la ora 22.00. Sper să reușim să obținem aprobarea din partea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, să putem deschide locurile de joacă”, a  transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *