Primarul Ion Vasiliu din Preutești, bătut de un localnic beat în școala din Leucușești. După ce și-a lovit edilul, Petrică Morar de 43 de ani s-a urcat în mașină și a plecat, fiind prins de polițiști

Ieri dimineață, pe la  orele 10.50, polițiștii SPR 4 Preutești au fost sesizați prin 112 de către primarul comunei Preutești Ion Vasiliu, despre faptul că Petrică Morar, de 43 de ani, localnic, l-ar fi lovit.

 Polițiștii au stabilit că la data de 05.11.2019, orele 10.40, primarul Vasiliu se afla împreună cu reprezentanții unei firme de construcții la Școala cu clasele I-VIII Leucușești, unde se efectuează lucrări de renovare.

 Aceștia se aflau în incinta clădirii, moment în care Petrică Morar a intrat în acea clasă unde l-a lovit pe primar deoarece acesta nu i-ar fi dat aprobare pentru a se racorda la sistemul local de canalizare.

După ce l-a lovit, Morar a părăsit clădirea, după care s-a urcat la volanul autovehiculului marca Ford Transit cu care s-a deplasat pe drumul comunal până la un magazin din sat.

El a fost interceptat de patrula de poliție și a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Fălticeni în vederea recoltării probelor biologice

A fost întocmit pe numele acestuia dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a fi întocmită documentația și înaintată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune cu privire la faptele de „lovire” dacă întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de „ultraj”. (Foto: primar Ion Vasiliu youtube)

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.