Primarul Loghin pierde lupta cu angajații dați afară de la Primăria Rădăuți, susținuți de avocatul Traian Andronachi. Edilul este obligat de Tribunal să îi reangajeze

Avocatul rădăuțean Traian Andronachi, care îi apără în instanță pe angajații Primăriei Rădăuți disponibilizați prin Hotărârea de Consiliu Local din 15 iulie a.c., a anunțat că aceasta a fost anulată de instanța de judecată, astfel că, cei 34 de salariați dați afară în baza acestei hotărâri inițiată de primarul Bogdan Loghin vor trebui reangajați, până la soluționarea definită a cauzei.

Prezentăm în cele ce urmează mesajul transmis pe rețelele de socializare de către avocatul Traian Andronachi, cel care și-a arătat disponibilitatea de a asigura asistență juridică celor afectați de prevederile HCL 144/15.07.2021:

VICTORIE!!!

HCL 144 ANULATA!!!!

Organigrama d-lui „primar ales”, Bogdan Loghin, a fost anulată de instanța de judecată! De asemenea, instanța „Dispune suspendarea HCL nr. 144/15.07.2021 numai în ceea ce priveste măsurile ce au produs consecinţe faţă de reclamanți ….până la soluţionarea definitivă a cauzei. Anulează HCL nr. 144/15.07.2021 numai în ceea ce privește măsurile ce au produs consecinţe faţă de reclamanți…”

S-a făcut dreptate! Angajații primăriei Rădăuți, disponibilizați de dl. primar Loghin, se reîntorc la serviciu!

Subliniez: hotărârea nr 688/2021 a Tribunalului Suceava, va produce efecte pentru toți cei 34 de angajați (și nu numai)!

Alăturăm imaginea preluată de pe Portalul Instanțelor de Judecată – Tribunalul Suceava, care confirmă cele susținute de avocatul Traian Andronachi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *