Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Primarul Mihăiță Negură: Au început lucrările la noua bază sportivă din Câmpulung Moldovenesc, investiție de 1,1 milioane de euro

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că au început lucrările pentru construirea Bazei sportive TIP1 pe terenul doi din cadrul Bazei sportive RARĂUL Câmpulung Moldovenesc.

Valoarea investiției este de aproximativ 1,1 milioane de euro și este finanțată de Compania Națională de Investiții. Termenul de finalizare a lucrărilor este sfârșitul acestui an. Pentru realizarea acestei investiții primăria a predat C.N.I. terenul doi de fotbal și celelalte terenuri mai mici din cadrul bazei sportive „RARĂUL”.

Potrivit memoriului tehnic de arhitectură, baza sportivă va cuprinde: Teren pentru fotbal, de dimensiuni omologate UEFA și FRF, cu nocturnă și tribune amenajate pentru 500 spectatori; teren sportiv mic, ce va fi tușat pentru mini fotbal, handbal, baschet, volei si tenis; clădire pentru vestiare; cabină de poartă; parcare; alei pietonale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *