Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, crede că în doi ani Suceava o să aibă Sală Polivalentă și un nou stadion. Primul pas: nu va mai fi amenajată nocturnă pe stadionul Areni

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat azi, în conferința de presă online că în urma discuțiilor purtate la nivel guvernamental, cu o zi înainte, la care a participat, îndelung așteptata sală polivalentă dar și proiectul pentru noul stadion al Sucevei, vor putea fi puse în practică  în următorii doi ani.

A avut loc loc comisia  interministerială pentru Sala Polivalentă de la Suceava. Este ultima aprobare pe care am obținut-o,  în bugetul anului viitor. Am avut ieri o discuție la Compania Națională de Investiții, iarr de acolo am primit asigurări că, după ce va fi  dată hotărârea de guvern,  se va trece la licitațier pentru execuție. Eu sper ca în următorii 2 ani să avem sală Polivalentă la Suceava

Ion Lungu a mai spus că, la fel de important,  este construirea unui stadion nou la Suceava. În urma discuției purtate de primarul municipiului Suceava, s-a a acceptat că trebuie construit un stadion nou la în orașul Suceava , o sală polivalentă , bazine de înot olimpice .

” Vom depune în această săptămână o solicitare de finanțare pentru stadionul nou. Nu am venit cu acest nou proiect, pentru că am așteptat să fie aprobat proiectul Sălii Polivalente. Sunt proiecte ale echipei liberale, lucrez împreună cu domul președinte Gheorghe Flutur, cu domnul deputat Ioan Balan, pentru ca și acest proiect să fie finanțat”, a spus primarul Ion Lungu.

El a declarat că a fost anulată licitația pentru instalația de nocturnă pe stadionul Areni.

”Au fost trei oferte, s-au contestat între ei, firma care ar fi câștigat licitația nu a depus documentele necesare iar licitația s-a anulat”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *