Primarul Nistor Tatar a făcut public raportul de activitate al Primăriei Rădăuți pentru anul 2018. Aproape 200 de pagini oglindesc starea economică, socială și de mediu a municipiului

Nistor Tatar, Primarul Municipiului Rădăuți, a făcut public raportul privind starea economică,  socială și de mediu a municipiului Rădăuți pentru anul 2018, care  reprezintă o radiografie a activității administrației publice locale, precum și a celorlalte instituții publice din municipiu.

”La începutul fiecărui an, consider că este nu doar o datorie statuată de prevederile legale, ci și una de onoare față de dumneavoastră să fac cunoscute principalele activități de interes public desfășurate în cadrul Primăriei în anul 2018. Acest raport aduce în fața dumneavoastră o analiză a modului de gestionare a fondurilor publice, precum și o perspectivă asupra strategiei de dezvoltare a municipiului, manifestându-mi astfel încă o dată deschiderea și transparența față de cetățeni.

Și în anul 2018, la toate realizările instituției, un aport deosebit de important a fost adus de întregul aparat de lucru al primarului și de personalul serviciilor subordonate care, convins de importanța muncii sale, a depus eforturi remarcabile pentru obținerea rezultatelor care vor fi prezentate în continuare. Încercăm să îmbunătățim în fiecare an calitatea și eficiența muncii noastre.

 Vă mulțumesc,  în calitate de reprezentant al dumneavoastră, pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit până în prezent și sper să lucrăm împreună, zi după zi,  pentru dezvoltarea constantă a municipiului Rădăuți” a transmis edilul Rădăuțiului. 

Raportul anual cumulează rapoartele de activitate pe anul 2018 ale compartimentelor funcționale ale aparatului de specialitate al Primarului municipiului Rădăuți, evidențiind cu precădere obiectivele de activitate specifice, modul de atingere a acestor obiective, respectiv aducerea la îndeplinire a hotărârilor Consiliului Local și a dispozițiilor emise de către primar.

Primarul Tatar precizează că datele prevăzute în acest raport pot oferi cetățenilor o imagine generală asupra activității noastre, asupra modului și eficienței rezolvării problemelor comunității locale.

Raportul, care este unul de anvergură și detaliat pe aproape 170 de pagini cuprinde și prezintă Activitatea aparatului de specialitate al primarului pentru anul  2018, Activitatea desfășurată de serviciile publice din subordinea Consiliului Local și a Primăriei în anul 2018 și Activitatea desfășurată de alte servicii publice, în colaborare cu Primăria municipiului Rădăuți.

Ca și în anii anteriori, raportul va fi postat public pe site-ul Primăriei Rădăuți, astfel încât toți cei care doresc să cunoască activitatea desfășurată, lucrările în curs, cheltuieli, tot ceea ce ține de activitatea primarului și a primăriei municipiului Rădăuți, o pot face accesând pagina oficială a primăriei Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *