Mopan Suceava
Politica

Primarul PSD Violeta ȚĂRAN candidează pentru un nou mandat în fruntea comunei Berchișești

Primarul în funcție și candidatul PSD pentru un nou mandat la primăria comunei Berchișești, Violeta Țăran, transmite alegătorilor că va munci cu devotament, ca și până acum, pentru bunăstarea vieții comunității din Berchișești.

Redăm mesajul primarului Violeta Țăran:

„Dragi locuitori ai comunei Berchișești,

De când am preluat conducerea comunei Berchișești, unitatea noastră administrativ teritorială a cunoscut o transformare remarcabilă, datorită eforturilor noastre comune.

Am parcurs un drum ireversibil spre progres, reconstruind comuna Berchișești din temelii, printr-o strategie ambițioasă de modernizare, propulsând-o astfel în rândul așezărilor de frunte ale județului Suceava.

Am pus accent pe dezvoltare, inițiind o serie de proiecte și programe complexe de investiții, care au urmărit îmbunătățirea situației din toate domeniile de activitate: educația, sănătatea, cultura, infrastructura rutieră și serviciile publice indispensabile.

Preocuparea mea permanentă a fost creșterea calității vieții oamenilor din Berchișești, astfel încât cele două localități componente să fie la standardele urbane de trai și locuire.

Nu în ultimul rând, am acordat o atenție specială păstrării nealterate și perpetuării tradițiilor și obiceiurilor noastre bucovinene, transmise de veacuri din generație în generație de strămoșii noștri.

Alături de dumneavoastră, am fost, suntem și vom fi o mare familie, o familie unită, preocupată cu grijă să dezvoltăm permanent comuna și să o lăsăm modernă, curată și atractivă generațiilor viitoare, copiilor și nepoților noștri.

Sunt mândră și fericită că am trecut împreună cu voi, dragii mei consăteni, prin multe momente înălțătoare, cu bucurii și clipe fericite, dar și prin suferință și tristețe, după cum este viața omului, dar am continuat să mergem mai departe alături, construind o comună de invidiat.

Cel mai important este însă faptul că suntem o singură inimă, care bate în aceeași direcție, a evoluției așezării noastre, care are acum înfățișarea unui micuț oraș!

Mă cunoașteți cu toții. M-am născut, am copilărit, mi-am întemeiat o familie, trăiesc și voi trăi aici până la sfârșit.

Am demonstrat întotdeauna că faptele vor avea întotdeauna valoare în fața vorbelor.

Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și vă încredințez că voi munci cu devotament, ca și până acum, pentru bunăstarea vieții noastre, a comunității din Berchișești!

Voi fi în continuare vocea voastră, voi fi același om și primar care aduce schimbarea în bine, având aceleași origini, valori și credințe ca și voi!

Continuăm să construim și să dezvoltăm împreună comuna Berchișești!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *