Primarul Rădăuțiului Nistor Tătar avertizează: Prin neparticiparea la vot a consilierilor PNL, există posibilitatea ca orașul să rămână în mizerie

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a avertizat că orașul pe care îl conduce ar putea să ”rămână în mizerie”, pentru că aleșii locali ai PNL nu au votat un proiect de hotărâre privind activitatea de salubrizare din municipiu, care urma să permită obținerea licenței pentru salubrizare de către firma SERVICII COMUNALE Rădăuți.
Prezentăm conținutul informării transmise de primăria rădăuțeană:

”Pentru informarea corectă a cetățenilor, Primăria municipiului Rădăuți face următoarele precizări cu privire la Proiectul de hotărâre privind aprobarea actului adițional nr. 2, la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare nr. 2318/03.03.2018, proiect inițiat de primarul Nistor Tatar, în Ședința Extraordinară a Consiliului Local, din data de 16.11.2018.
Potrivit acestuia, s-au dorit unele modificări ale contractului, în vederea obținerii licenței pentru serviciul public de salubrizare de către SERVICII COMUNALE Rădăuți.
Proiectul de hotărâre nu a trecut, au fost 10 voturi ”pentru” și 5 abțineri. Nu au participat la vot grupul de consilieri ai Partidului Național Liberal prezenți, și anume: Țarevici Cezar – Ciprian, Cojocar Vasile Codruțu, Mutrescu Dan, Miron Cătălin și consilierul PSD, Galan Romeo, acesta aflându-se în incompatibilitatea de a vota.
Consilierii locali ar trebui să conștientizeze faptul că, prin neparticiparea la vot, există posibilitatea ca orașul să rămână în mizerie, afectând astfel bunul mers al municipalității.”, se arată în informarea făcută publică de primarul Nistor Tătar.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *