Primarul Rădăuțiului, Nistor Tătar confirmat cu COVID 19

Potrivit publicației JURNAL DE RĂDĂUȚI, primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a fost testat pozitiv, azi, 13 mai, după testul Covid-19.

Conform informației publicate, Nistor Tătar a a declarat că nu s-a simțit bine încă de la finele săptămânii trecute, că s-a autoizolat de sâmbătă, când a făcut un test de analize printer care și testul pentru COVID 19. În această dimineață i-a sosit rezultatul la test, care a ieșit pozitiv.

„De când am început să mă simt mai rău am rămas acasă, în izolare. La început am spus că e o simplă răceală, având în vedere că nu aveam febră. Am făcut însă testul și a ieșit pozitiv. Acum stau acasă, am tratament și urmează ca, lunea viitoare, să mai fac un test pentru Covid. În afară de tuse, nu am alte simptome”, a precizat primarul din Rădăuți.

Primarul a mai declarat că la sediul administrației locale se întocmește o listă a salariaților cu care a interacționat direct și, cel mai probabil, aceștia vor intra în carantină, în funcție de stare lor de sănătate, și așteaptă măsurile care vor fi impuse de Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *