Primarul Sucevei, Ion Lungu: Taxele și impozitele locale nu se majorează în 2022. Este al zecelea an consecutiv în care taxele și impozitele nu cresc în municipiul reședință de județ

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat astăzi că taxele și impozitele locale aferente anului 2022 nu vor fi majorate.

”Acestea vor fi aceleași ca în 2021, pe anumite categorii fiind chiar diminuate cu 1 sau 2 lei, datorită calculelor cu zecimale.

Vom aplica, conform legii, indexarea obligatorie cu rata inflației, care a fost de 2,6%, iar pentru a menține taxele la nivelul anului 2021, vom aplica o reducere cu aceeași valoare.

Acest lucru se poate observa din tabele prezentate, cu taxele pentru apartamente și terenuri, care sunt cele mai importante taxe și impozite locale.

Este al zecelea an consecutiv când taxele și impozitele locale nu cresc la municipalitatea suceveană. Strategia Primăriei Municipiului Suceava este de a crește masa fiscală, numărul de roluri fiscale, cum s-a întâmplat în ultimii ani și nu de a crește taxele și impozitele locale.

Doamne ajută!”, este mesajul transmis de primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *