Mopan Suceava
Administratie

Primarul Tomiță Onisii: Sala Sporturilor din Liteni va fi recepționată și data în funcțiune

Orașul Liteni este într-o continuă transformare. În bine. Datorită fondurilor atrase se asfaltează străzi, se consolidează și construiesc corpuri nou la instituțiile de învățământ, se construiește o casă de cultură, se lucrează în ritm susținut pe șantierul viitorului Dispensar Medical al orașului Liteni. Să amintim și că în această vară a fost inaugurată Baza Sportivă a Clubului Sportiv Orășănesc Viitorul Liteni și, nu în ultimul rând se continuă susținut demersurile pentru lucrările de consolidare și restaurare pentru Conacul Iorgu Vârnav Liteanu ce va deservi Centrul de restauratori al Institului Național al Patrimoniului.

În aceste zile o nouă investiție se apropie de final. Primarul Tomiță Onisii a anunțat că lucrările la Sala Sporturilor din Liteni se apropie de final, iar în perioada următoare această investiție va fi recepționată și utilizată de iubitorii sportului și nu numai.

„În același timp din fonduri proprii am reușit amenajarea unei parcări generoase pentru Sala Sporturilor, parcare ce are intrare de pe strada Viei 1. Începând de luni, 20 noiembrie 2023, părinții ce aduc elevi la Corpul D, vechea Grădiniță cu Program Normal, vor putea utiliza această parcare eliberând pe cât posibil intrarea de pe DJ 208C (intrarea de la Conacul Iorgu Vârnav Liteanu)”, a mai anunțat primarul Onisii.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *