Mopan Suceava
Administratie

Primarul Vasile Iliuț: clădire modernizată pentru copiii preșcolari din Laura

O clădire din Laura, la hotarul cu comuna Straja, care urma să fie demolată a fost consolidată și reabilitată, dotată cu toate cele necesare pentru ca în interiorul acesteia să funcționeze o grădiniță cu program normal, a anunțat primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

Grădinița va deservi comunitatea din zonă unde, în acest moment, sunt 16 copii de vârstă preșcolară și care altcumva ar fi fost nevoiți să parcurgă kilometrii întregi până la Grădinița de lângă școala din localitate.

„Cu câteva luni în urmă, această clădire era propusă pentru demolare. Am zis că nu este bine să fie demolată și împreună cu echipa de la Primăria Orașului Vicovu de Sus am pornit lucrările de reabilitare a acesteia: s-a pus acoperiș nou, a fost refăcută fațada, se lucrează acum în interior la amenajarea sălilor de clasă.

Am considerat că este bine ca această grădiniță să fie reamenajată și modernizată pentru ca preșcolarii să nu fie nevoiți să fie transportați la kilometrii distanță, în altă grădiniță.

În fața clădirii se va amenaja un spațiu verde, dar și un spațiu de joacă pentru copii.

În acest fel am demonstrat că se pot face lucruri bune, doar să existe bunăvoință”, a declarat primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *