ActualitateAdministratie

Primarul Vicovului de Sus, Vasile Iliuț, aflat printre constructorii vicoveni din Londra: ”Omul sfințește locul!”

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a vizitat în aceste zile Regatul Unit și s-a întâlnit cu acest prilej cu români care lucrează acolo, în principal vicoveni. A vizitat șantiere londoneze unde vicovenii își dovedesc măiestria ca pricepuți constructori și a transmis mesaje și fotografii cu acești oameni harnici.

” Comunitatea românească este a doua ca mărime din Regatul Unit și a devenit cea mai numeroasă minoritate din Londra.

Bineînțeles că vicovenii sunt fruntea acestei comunități si am fost nespus de fericit să-i vizitez pe o parte din concetățenii noștri direct la locul de muncă, pe șantier.

Le-am transmis încă o dată gândul cel bun, sănătate și putere de muncă, asigurându-i totodată de tot respectul și prețuirea noastră, a celor de acasă”, a spus primarul Vicovului de Sus, Vasile Iliuț.

El a mai afăugat că ” știam, dar mi-a făcut o deosebită plăcere să constat calitatea muncii și seriozitatea cu care vicovenii noștri din Regatul Unit abordează orice etapă de lucru, indiferent de domeniul în care activează.

În cea de-a doua zi petrecută în Anglia am avut parte de reîntâlniri cu oameni dragi care mi-au arătat adevăratul sens al proverbului: Omul sfințește locul!”.

Iar mesajul său final a fost:

”Vă mulțumesc tuturor atât pentru ospitalitate, cât și pentru faptul că faceți cinste orașului nostru!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *