Primăvara începe cu premii dulci de la MOPAN! Pe 1 martie, la fiecare produs cumpărat,  primești gratuit un preparat de patiserie

”Vino în magazinele MOPAN și răsfață-te cu un produs de patiserie, panificație și cofetărie. Pe data de 1 martie, la fiecare articol achiziționat primești gratuit un preparat de patiserie”. Acesta este mesajul transmis de cel mai important producător de produse de panificație, de morărit și patiserie din județul Suceava.

Fidelă principiului “Clientul nu cumpără ce i se oferă ci i se furnizează produsele de care acesta are nevoie” MOPAN SUCEAVA şi-a diversificat în permanenţă gama sortimentală fiind în măsură să livreze din stoc peste 150 de produse diferite.

 

Fabrică ultramodernă de produse de patiserie congelate cu 4 linii industriale, cu o capacitate de producție de minim 3 tone pe zi

 

Datorită cererii ridicate de produse congelate pe o piață dinamică și în creștere rapidă în Europa de Est, MOPAN SUCEAVA implementează un nou plan de expansiune, respectiv o fabrică ultramodernă de produse de patiserie congelate, cu 4 linii industriale, cu o capacitate de producție de minim 3 tone pe zi.

Produsele realizate în această nouă fabrică vor ajunge atât pe piaţa internă, cât şi externă. Toate produsele noastre sunt obținute din ingrediente de cea mai bună calitate, iar rețetele se diferențiază de restul producătorilor prin originalitate.

Pâinea este obținută din ingrediente clasice, și se diferențiază de cele existente pe piață prin calitatea superioara a produsului finit. Pâinea prezintă indici de calitate, volumul pâinii este unul specific datorat tehnologiei folosite, iar prin utilizarea cuptoarelor tunel produsului i se conferă un aspect neted și lucios, o culoare uniformă ceea ce ne diferențiază de ceilalți producători din piață.

Cozonacul este un produs tradițional obținut după o rețetă originală cu ingrediente clasice, naturale (lapte, oua, smântână, nucă, mac, stafide). Gustul copilăriei se regăsește în produs, datorita rețetei folosite și menținerii unui nivel de calitate constantă.

Torturile se caracterizează prin originalitate, folosirea unor ingrediente naturale, de o calitate superioară și respectarea rețetelor tradiționale fără adaosuri de aditivi și amelioratori. Gustul este plăcut, specific sortimentului și se menține la un nivel constant pentru fiecare lot fabricat.

Croissantul cu specific franțuzesc este obținut prin tehnologie modernă de fabricare, respectând rețeta originală, iar ingredientele utilizate îi conferă textura, gustul și aspectul agreat de consumatori. Tehnologia de obținere a foilor de plăcintă este una specifică, au o consistență și un aspect care satisface exigențele consumatorului datorită ingredientelor folosite.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.