Primul corp din Bazarul sucevean va avea încălzire începând cu 1 decembrie a.c.. Anunța fîcut de primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că până pe data de 1 decembrie 2022 va fi introdusă încălzirea în Corpul C 2/4 (Corpul mic) al Bazarului sucevean iar până la data de 30 iunie 2023 se vor finaliza lucrările la rețeaua de încălzire și pentru corpul 1/3 (Corpul mare) din centrul commercial Bazar.

 

”Se lucrează intens la lucrările de aducere a căldurii în Bazarul municipalității. Ne propunem să dăm în funcțiune încălzirea Corpul C2/4 începând cu data de 1 decembrie. Gradul de execuție fizică a lucrărilor în bazar sunt de aproximativ 50%. La fel și stadiul financiar.

Valoarea lucrărilor actualizate este de 26.648.823,24 lei, a crescut valoarea față de devizul inițial cu 3.980.538,521 lei.(cu 18%).

Lucrările la închidere pereți termoizolați și tâmplărie de sticlă termopan s-au executat în proporție de 80%.

Se lucrează momentan la montarea următoarelor echipamente: ventiloconvectoare/aeroterme; perdele de aer;  hidranți interiori; instalații electrice;  trape de fum; bariere de fum”, a declarant primarul Ion Lungu, care a mai spus că încălzirea din Bazar va fi alimentată din sistemul centralizat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other