Primul pas concret către construirea Sălii Polivalente cu 5000 de locuri la Suceava: s-a demarat procedura pentru aducerea curentului electric în locația unde aceasta se va ridica

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că a fost demarată procedura de aducere a utilităților la amplasamentul unde se va construi noua sală polivalentă cu 5000 de locuri,  pentru care proiectul a fost aprobat de Guvern. ”În măsura în care nu vor fi contestații la licitație,  în acest an am putea demara lucrările la Sala Polivalentă”, s-a exprimat primarul Ion Lungu.

El a spus că de aceea s-a demarat procedura de aducere a utilităților, în primul rând pentru energia electrică.

”Am prins o sumă în buget, urmează să organizăm licitația. La fel de importante sunt apa, canalizarea și gazul metan. Dar energia electrică  este importantă în primul rând pentru organizarea de șantier. Odată cu începerea construcției, termenul de realizare după semnarea contractului este de 24 de luni. În doi ani ar trebui să se ridice această sală polivalentă, iar noi în acest interval avem timp la dispoziție să ducem acolo toate celelalte utilități. Dar în primă fază, cel mai urgent este aducerea curentului electric”, a spus primarul Ion Lungu, care a mai adăugat că, lângă Sala Polivalentă urmează să se construiască și un teren de fotbal cu o tribună de 500 de locuri, pentru care s-a primit deja aprobare guvernamentală.  

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *