Primul Starbucks din Suceava se deschide pe 14 noiembrie, în Iulius Mall

Liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate, cel mai renumit lanț de cafenele din lume, Starbucks, deschide, joi, 14 noiembrie 2019, la ora 18:00, prima cafenea din Suceava, în Iulius Mall.

Starbucks are o abordare de business bazată pe interacțiunea umană, modalitatea în care se prezintă compania fiind una aparte: „Mereu am considerat că e de bun simț să punem oamenii înaintea produselor. Relația noastră cu fermierii duce la recoltarea cafelei de cea mai bună calitate. Legăturile pe care le formăm în comunitățile din care facem parte sunt de lungă durată. Capacitatea noastră de a îndeplini tot ceea ce ne propunem e bazată în principal pe oamenii cu care lucrăm – ne numim unii pe alții „parteneri”. Suntem întotdeauna orientați către oamenii noștri.
Povestea noastră a început în 1971. Pe vremea aceea ne ocupam cu prăjirea și comercializarea de cafea boabe și măcinată, precum și de vânzarea de ceaiuri și mirodenii. Aveam doar un magazin în Pike Place, Seattle.
Azi, suntem onorați să ne putem conecta cu milioane de clienți în fiecare zi și să le oferim produse excepționale în toate cele peste 17.000 de magazine din peste 55 de țări”,

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *