PRIMUL TREN INTRAT AZI ÎN GARA PUTNA DUPĂ ȘASE ANI, ÎNTÂMPINAT CU BUCURIE DE ZECI DE PUTNENI

Vestea că primul tren, cu statut de probă, a circulat pe traseul Iași – Putna, prezentată astăzi de dimineață de ziarul online Suceava-smartpress, a trezit interesul locuitorilor.
Cu trenul probă de astăzi au parcurs traseul Iași – Suceava – Dornești – Putna responsabili din cadrul structurilor SNCFR, lideri de sindicat dar și oameni din localitățile prin care trece linia ferată, care au fost bine primiți în primul tren care a circulat pe traseul Suceava – Putna, după șase ani.

Luni, 13 august a.c., va fi făcut public orarul de funcționare al trenului Suceava – Putna iar pe data de 14 august este prevăzută deschiderea oficială a liniei, la care vor fi invitați oficialități de la nivel național, județean și local.

Primăria Putna și-a asumat angajamentul că va sprijini redeschiderea rutei de călători, implicându-se în realizarea lucrărilor vizând utilitățile necesare bunei funcționări a stației CFR din localitate (apometre pentru consumul de apă, va fi curățată fântâna, se va repune în funcțiune cișmeaua din gară).
Atașăm imagini din gările Rădăuți și Putna, transmise de cititorii ziarului nostru (Vali S., Corneliu C.ârdeiu și Sabrina C.), care au fotografiat și filmat acest eveniment mult așteptat.

Please follow and like us:

2 comentarii la „PRIMUL TREN INTRAT AZI ÎN GARA PUTNA DUPĂ ȘASE ANI, ÎNTÂMPINAT CU BUCURIE DE ZECI DE PUTNENI

 • 10 august 2018 la 10:57
  Permalink

  Asta e chiar o veste mare si o zi mare!
  Un eveniment.
  Deci se poate!
  Doamne ajuta!

  Răspunde
 • 10 august 2018 la 14:39
  Permalink

  Pe cand tren direct Radauti Constanta ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.