Principiul ”sacoșei din aluminiu” pentru furat din magazine, nu funcționează la Suceava. Doi minori de 16 și 15 ani au fost prinși încercând ”trucul”, într-un magazin din Mall

Doi minori de 16 și 15 ani, unul din orașul Liteni, altul din municipiul Suceava au dorit să testeze legenda care circulă pe internet cum că dacă mergi al furat marfă din magazine dotate cu senzori de orice fel, aceștia nu vor putea dibui marfa sustrasă de pe rafturi, dacă o înghesui într-o pungă din aluminiu.

Din păcate pentru ei, schema de pe internet nu a funcționat la un magazin aflat în Mall-ul din  Suceava. Vineri după amiază, pe la orele 18.05,  Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către reprezentantul unui magazin de confecții, cu privire la faptul că agentul de pază a surprins o persoană de sex masculin care a încercat să sustragă mai multe bunuri, având asupra o pungă din aluminiu (țiplă) confecționată artizanal și înfășurată în scotch.

La fața locului a fost identificat un băiat în vârstă de 16 ani din orașul Liteni care a recunoscut faptul că a vrut să sustragă mai multe articole de îmbrăcăminte din interiorul magazinului, ajutat de un amic al său, în vârstă de 15 ani din Suceava, care a fost identificat ulterior la ieșirea din magazin.

Cei în cauză au fost conduși la Secția de Poliție unde s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante privind infracțiunea de „tentativă de furt”, cazul urmând a fi soluționat de către Biroul de Investigații Criminale de la Poliția municipală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *