Prins transportând lemn de foc fără acte în valoare 330 de lei, un șofer din Zvoriștea a fost amendat de polițiști cu 5000 de lei iar lemnul i-a fost confiscat

Joi dimineață, pe la ora 09.15, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe raza comunei Hânțești, autoutilitara condusă de un bărbat de 52 de ani din comuna Zvoriștea, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, avizul de însoțire prezentat fiind expirat din 20.01.2020, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,80 m.c. lemn de foc din specia carpen în valoare de 330 de lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *