Pro România Suceava a depus astăzi listele pentru alegerile parlamentare. Lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat

Pro România Suceava a depus astăzi listele pentru alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaţilor și Senat. Lista la Camera Deputaților este deschisă de Cătălin Nechifor, iar la Senat de Octavian Ilișoi.

”Condițiile în care se vor ține alegerile în data de 6 decembrie par din ce în ce mai complicate, în situația în care rata infectării Covid19 crește zilnic, drept pentru care rămânem consecvenți și atragem atenția autorităților să își concentreze eforturile pentru a asigura sănătatea publică, chiar dacă obiectivul marilor partide este de a se alege ei în funcțiile parlamentare”, ai transmis reprezentanți PRO ROMÂNIA Suceava.

În comunicatul transmis se precizează că obiectivul partidului, în noua construcție politică social liberală, alături de colegii din ALDE și de cei doi foști prim miniștri Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, este de a  oferi românilor o alternativă de a alege și altceva decât PSD și PNL.

Lista de candidați depusă de Pro România este o listă completă, cu persoane cu ocupații și profesii diverse, în condițiile în care 25% sunt femei și 40% tineri sub 38 de ani:

CAMERA DEPUTAŢILOR 

Cătălin Ioan Nechifor

Iuliu Emanuel Havrici

Luminița Paula Chihai

Teodor Sebastian Sârghe

Dorel Vasile Deneş 

Andreea Maria Onișoru 

Valentin Gheliuc

Adrian Anița

Cătălin Silviu Berețchi

Gabriel Grădinariu

Dinu Cristian Hapenciuc

Iulian Istrătescu

SENAT

Octavian Ilișoi

Corneliu Nicolae Ciornei 

Lazăr Petru Nemțoi 

Lăcrămioara Straton 

Mihaela Siminiceanu 

Florin Ciocan. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.