Probleme cu telefonul? Apelează la service-ul Glassgsm

Mulți dintre noi se confruntă cel puțin odată cu o problemă a telefonului. Fie nu se mai încarcă, fie display-ul s-a spart sau s-a stricat, ori astfel de momente nu sunt tocmai plăcute.

În plus, la fel ca și mașina, telefonul a devenit indispensabil în zilele noastre. Pe lângă faptul că putem comunica mult mai eficient cu persoanele din viața noastră, telefonul este de mare ajutor și în interes de serviciu.

Așadar, atunci când se strică, trebuie reparat imediat. Un service renumit ce repară rapid și eficient smartphone-uri precum Huawei, Iphone sau Samsung este glassgsm.ro.

Cu Glassgsm poți avea parte inclusiv de diagnoză online

De multe ori atunci când un telefon nu mai funcționează, încercăm chiar noi să rezolvăm problema sau să îi punem diagnosticul. Însă, pentru că nu avem experiență în domeniu putem agrava și mai mult problema. Astfel că indicat este să apelăm la un service autorizat cu experiență în domeniu care ne pot ajuta să rezolvăm problema.

Și pentru că online este mai simplu și mai eficient, cu Glassgsm putem primi consultanță online. Astfel că putem primi o diagnoză în ceea ce privește telefonul nostru. Iar dacă nu suntem din Suceava, acolo unde se află sediul, putem trimite telefonul prin curier, iar în scurt timp să îl primim înapoi reparat.

Pentru cei care sunt din Suceava, se pot prezenta la service cu telefonul, iar în funcție de gravitatea problemei, acesta poate fi reparat în 30 până la 90 de minute.

Dacă reparația necesită mai mult timp atunci Glassgsm vă poate oferi un telefon în schimb până când cel cu probleme este reparat.

Oricare ar fi problema, cei de la Glassgsm se pot ocupa de reparatii telefoane Apple, Huawei sau Samsung într-un timp eficient.

Cu ce servicii mai vine Glassgsm

Service-ul Glassgsm oferă servicii de calitate, la prețuri corecte. Puteți apela aici pentru orice problemă cu privire la telefon pentru că echipa se poate ocupa inclusiv cu decodarea telefoanelor.

Iar în ceea ce privește comenzile și livrarea, pentru a putea trimite telefonul la service puteți plasa comanda pe site-ul echipei, alegeți modelul telefonului și reparația. Pasul următor este de a completa cu datele personale formularul online și de a finaliza cu opțiunea Cheamă un curier.

În plus, pentru orice reparație echipa va oferi o garanție de 180 de zile.

Dacă posesorul deține un model de telefon precum Iphone 7 sau 8, iar reparația depășește suma de 300 de lei, acesta va primi o husă cadou la alegere.

Tot din acest service se pot achiziționa și piesele necesare pentru reparația telefonului. Astfel că veți ști de la început care sunt costurile. În pagina oficială se găsesc toate prețurile la piesele de care aveți nevoie, cât și alte informațiii.

Așadar, dacă sunteți în căutarea un service Gsm ce oferă servicii de calitate și prețuri competitive, Glassgsm vă stă la dispoziție.

Date de contact:

 0745 554 645

office@glassgsm.ro

Strada Ana Ipătescu, nr. 5 în Hotelul Bucovina, etaj 1, biroul 109, Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.