Mopan Suceava
ActualitateEducatie

Profesorul Mihai Dimian, prorectorul USV, selectat în Colegiul Consultativ pentru Cercetare, Dezvoltare şi Inovare, principalul organism consultativ de specialitate al Ministerului Cercetării

Prorectorul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, prof. univ. dr. Mihai Dimian a fost selectat în Colegiul Consultativ pentru Cercetare, Dezvoltare şi Inovare, principalul organism consultativ de specialitate al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma procesului de selecţie la care au participat 98 de cercetători din mediul universitar, institutele de cercetare şi mediul privat.

”Pentru mediul universitar din întreaga ţară au fost 7 poziţii. Sper să pot contribui, atât prin experienţa acumulată în străinătate cât şi prin realizările din ultimului deceniu de la Suceava, la o modernizare a cercetării româneşti prin orientarea ei către standardele internaţionale şi către activităţile de impact pentru societatea românească.

Voi considera această activitate drept una de voluntariat în beneficiul tinerilor care au ales să cerceteze în România şi voi refuza onorariile asociate, aşa cum am făcut şi în cadrul altor Consilii Naţionale în care am fost selectat”, a transmis universitarul sucevean Mihai Dimian.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *