Mopan Suceava
Politica

Profesorul și antrenorul emerit Valerică Gherasim s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi, candidatul PNL la Primăria Sucevei

Profesorul Valerică Gherasim s-a alăturat echipei PNL Suceava și îl va susține pentru funcția de primar al municipiului Suceava pe Lucian Harșovschi.

”Am venit de dragul lui, am avut o colaborare foarte bună cu el”, a declarat Valerică Gherasim,  profesor și antrenor emerit de lupte greco-romane, activând în CSM Suceava din 1974, dar și cu experiență administrativă, fiind consilier local al municipiului Suceava.

Ca antrenor, Valerică Gherasim a obţinut peste 400 de medalii şi a format şi promovat sportivi care au ajuns campioni naţionali şi care au participat şi obţinut medalii la campionatele europene şi mondiale.

Ca sportiv, Valerică Gherasim a obţinut locul III pe ţară la individual şi locul II cu echipa, iar în mai multe rânduri a fost printre primii şase luptători din România.

”Ca membru al echipei PNL, Valerică Gherasim va avea un cuvânt important de spus în motivarea sportivilor începători, avansaţi şi de performanţă, dar și în promovarea tuturor sporturilor, în rândul tuturor sucevenilor, de la mic la mare.

Bine ai venit în echipă, Vali! Suceava întinerește! Și nu vorbim de vârstă, ci de atitudine”, este mesajul transmis de viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *