Profesorul sucevean Toader Papaghiuc, fost director al Colegiului Economic ”Dimitrie Cantemir”, a încetat din viață

A încetat  din viață cunoscutul profesor de matematică sucevean Toader Papaghiuc, cel care a fost director al Colegiului Economic ”Dimitrie Cantemir” din Suceava, în perioada 1998 – 2002.

Ppe pagina de internet a Colegiului Economic ”Dimitrie Cantemir” a fost publicat un mesaj din partea foștilor săi colegi, pe care în redăm în cele ce urmează:

”Colectivul de cadre didactice de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava regretă trecerea în neființă a domnului profesor PAPAGHIUC TOADER, director al colegiului în perioada 1998 -2002, , inspector, remarcabil profesor de matematică. Amintim în aceste clipe de tristețe profundă, că domnul profesor PAPAGHIUC TOADER a fost un dascăl devotat, un profesor de matematică excepțional, care a îndrumat numeroase generații de elevi și cărora le-a împărtășit întotdeauna cu pasiune din misterele matematicii. Un diriginte extrem de apreciat de elevi, un profesor exigent și corect care și-a ajutat colegii în orice situație. Și-a iubit profesia, a răspuns mereu solicitărilor școlii și colegilor chiar și după ce a ieșit la pensie.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *