Mopan Suceava
Actualitate

”Profu Biciclistu”, a rămas fără bicicletă. Hoții au furat-o pe ”Black Beauty” de pe casa scării. Apel de suflete către suceveni din partea profesorului Drăgoiu să ajute la recuperarea vehiculului

La 12.09.2020, ora 23.05, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Drăgoiu Ion, de 69 ani, din mun. Suceava, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta din scara blocului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 12.09.2020, ora 22.15, Ioan Drăgoiu, unul dintre cei mai îndrăgiți profesori suceveni, cunoscut cu renumele ”Profu Biciclistu”, pe care și l-a asumat și cu care se mândrește, s-a întors aseară pe strada Alexandru cel Bun la apartamentul său, dintr-o cursă de seară cu bicicleta prin oraș și împrejurimi. Ajuns în scara blocului, a rezemat bicicleta pe casa scării, de perete, fără să o asigure cu sistem antifurt. După aceea a urcat la etajul 2 unde este situat apartamentul în care locuiește. Când a revenit la parterul blocului, a constatat lipsa bicicletei.

Scara blocului este prevăzută cu interfon funcţional, însă ușa de acces în scara blocului nu se închide complet, astfel că ușa rămâne întredeschisă

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt calificat”, prejudiciul fiind de 2000 lei.

Ioan Drăgoiu – Profu Biciclistu a trimis și un mesaj de rețelele de socializare cu speranța că acesta va ajuta la recuperarea vehicului la care îine ca la ochii din cap:

”Din păcate „profu’ biciclistu’ a rămas fără ” obiectul muncii „. Sâmbătă seară a fost furată din scara blocului „Black Beauty „. bicicleta cunoscută de mulți dintre cetățenii Sucevei. Vă rog dacă o zăriți in trafic să sunați la numărul 0721395728, sau la Poliție . Mulțumesc pentru orice informație , anticipat !”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *