Actualitate

Prognoza meteo pentru județul Suceava, 24 – 26 noiembrie 2018. De luni vremea va intra într-un proces de răcire – ceață, vânt, lapoviță și ninsoare

Prognoza pentru județul Suceava (șanse de realizare: 80.90%)
Sâmbătă (24 noiembrie): Cerul va fi variabil ziua și va prezenta înnorări seara și noaptea când pe spații restrânse va ninge. Local vor fi condiții de producere a ceții. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est. Maximele termice se vor situa, în general, între -3 și 1 grad, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și 0 grade.

Duminică (25 noiembrie): Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult noros și pe spații restrânse vor fi precipitații mixte. Local vor fi condiții de producere a ceții. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est. Maximele termice se vor situa, în general, între -3 și 6 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -3 și 2 grade.

Luni (26 noiembrie): Vremea va intra într-un proces de răcire. Cerul va fi mai mult noros și pe spații relativ extinse vor fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Local acestea vor fi mai însemnate cantitativ. Pe timpul zilei se vor menține condițiile de producere a ceții. Vântul va sufla slab și moderat din nord, cu posibile intensificări pe timpul nopții. Maximele termice se vor situa, în general, între -6 și 0 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -9 și -2 grade.

Sursa: Meteo NORD – EST

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *