Warning: getimagesize(/home9/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2018/11/meteo-NE-300x300.png): failed to open stream: No such file or directory in /home9/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1141

Prognoza meteo pentru județul Suceava în următoarele trei zile. Vremea va intra într-un proces de răcire

Prognoza pentru județul Suceava (probabilitate: 80.90%)
Miercuri (14 noiembrie): Cerul va fi mai mult noros și pe spații relativ extinse, îndeosebi în prima parte a zilei, va ploua. Local cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Tot în prima parte a zilei vor fi condiții de producere a ceții. Vântul se va orienta treptat dinspre nord-vest și, îndeosebi seara și noaptea, va prezenta intensificări. Maximele termice se vor situa, în general, între 1 și 6 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -3 și 4 grade.
Joi (15 noiembrie): Cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi în prima parte a zilei, pe spații destul de extinse, va ploua. Local cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În prima parte a zilei vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Maximele termice se vor situa, în general, între 1 și 6 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -6 și 0 grade.
Vineri (16 noiembrie): Vremea va intra într-un proces de răcire. Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat. Pe spații restrânse va ploua. Trecător se pot semnala precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nordic. Maximele termice se vor situa, în general, între -4 și 2 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -8 și -5 grade.

Sursa: Meteo NORD – EST

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *