Program artistic – surpriză pregătit, în prag de sărbători, de elevii Școlii Gimnaziale ,,Acad. H. MIHĂESCU” Udești, în cadrul ședinței Consiliului Profesoral

În prag de sărbători, elevii Școlii Gimnaziale ,,Acad. H. MIHĂESCU ” Udești au pregătit un program artistic – surpriză, susținut în cadrul ședinței Consiliului Profesoral,  desfășurat la Căminul Cultural ,, Mircea Motrici” Udești. La eveniment a participat și primarul Cristea Ostrovan.

Momentele spectacolului  au cuprins colinde din zona Udeștiului, o scenetă, cântece și poezii de Crăciun, urături și dansuri tematice.

Elevii au fost coordonați de profesorii Croitor Ana-Maria, Cimpoieș Cristina-Violeta, Borza Liviu- Costel, Silișteanu Anca-Gabriela,  consilierul educativ Teleagă Daniela- Isabela și directorul adjunct Iacob Dumitru.

Conducerea școlii, directorul Popescu Oana-Anda, a oferit participanților agende și pixuri personalizate, calendare, iar copiilor fructe și dulciuri.

Au fost adresate cuvinte de mulțumire participanților, dar și celor care au sprijinit evenimentul, primarului și Consiliul local, cărora li s-au adresat mulțumiri și pentru susținerea acordată pe parcursului întregului an. De asemenea, au fost aduse mulțumiri cadrelor didactice și personalului didactic- auxiliar și nedidactic din școală, pentru implicare și bună colaborare, tuturor fiindu-le adresată tradiționala urare: ,,Sărbători fericite și la mulți ani!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *