Mopan Suceava
Actualitate

Program ”fierbinte” pentru salvamontiști din Vatra Dornei în weekend-ul trecut. Bonus: Prima ediție a Campionatului Balcanic de Ciclocros și ultima etapă a Cupei României de Ciclocros 2023

Vicepreședinte CJ Suceava, Niculai Barbă, a anunnțat că Salvamont Suceava, care este un partener de nădejde pentru participanții și organizatorii activităților desfășurate în zona montană a județului Suceava, a făcut față cu brio unui weekend ,,fierbinte” al acestui sezon rece.

Astfel,zăpada căzută din belșug în ultimele zile și temperaturile au fost tocmai potrivite pentru practicarea sporturilor de iarnă. Iubitorii acestor sporturi, suceveni și mulți turiști, cu mic cu mare, au luat cu asalt pârtiile și traseele turistice din Bucovina deschise în această perioadă. De la evenimentele montane au venit și multe apeluri prin care s-a solicitat intervenţia de urgenţă a salvamontiștilor.

”Un eveniment aparte la care au fost prezenți salvamontiști de la Serviciul Public SALVAMONT Suceava a avut loc la Vatra Dornei, stațiune turistică de interes național, unde, într-un cadru hibernal de poveste și cu un public numeros, s-au desfășurat competiții de ciclocros – prima ediție a Campionatului Balcanic de Ciclocros și ultima etapă a Cupei României de Ciclocros 2023”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *