Programul lunii noiembrie la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec”

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță programul lunii noiembrie 2022, al instituției teatrale sucevene:

Luna noiembrie se anunță a fi o lună de referință. Vă anunțăm cu bucurie programul lunii, program în care și-au găsit loc spectacole de teatru, o expoziție de pictură, un concert de jazz, dar și multe alte evenimente la care vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul.

Faptul că Teatrul Municipal „Matei Vișniec” este selectat la FNT 2022 cu două spectacole ne umple sufletele de mândrie, dar ne și responsabilizează deopotrivă. Doar datorită vouă, publicul care ne este mereu alături, reușim să ne depășim limitele și lună de lună să fim cea mai bună versiune a noastră. Vă mulțumim și vă invităm să vă procurați din timp bilete. Pentru spectacolele jucate la sediul nostru, biletele se găsesc la casieria teatrului sau online, pe www.blt.ro.

Vă reamintim spectacolele cu care vom fi prezenți la FNT 2022:

– la secțiunea „GRANIȚE FRAGILE – Teritorii hibride fragmentate” suntem selectați să participăm cu spectacolul 𝐌𝐮𝐧𝐜𝐡𝐚𝐮𝐬𝐞𝐧 de Alexa Băcanu, regia Ovidiu Caița, scenografia și grafică live Sebastian Rațiu, video design Mihai Nistor, sound design Nelu Zlei. S𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 „𝐌𝐮𝐧𝐜𝐡𝐚𝐮𝐬𝐞𝐧” 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐚 𝐓𝐍𝐁, 𝐢̂𝐧 𝐳𝐢𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝟗 𝐬̦𝐢 𝟏𝟎 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞. Biletele se pot achiziționa atât online (https://www.mystage.ro/spectacole/munchausen-3663… ), cât și de la casa de bilete centralizată a TNB (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti doar numerar), după următorul program: luni: 10.00-16.00, marți-duminică: 10.00-19.00..

– la secțiunea „ISTORII FLUIDE – Macro-istorii. Societăți fragmentate” suntem selectați să participăm cu 𝐈̂𝐧𝐭𝐨𝐚𝐫𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚̆ de Matei Vișniec, dramatizarea Ágnes Kali, un spectacol de Botond Nagy, scenografia Andreea Săndulescu, muzica originală și sound design Claudiu Urse, light și video design Cristian Niculescu, coregrafia George Pop. S𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥 „𝐈̂𝐧𝐭𝐨𝐚𝐫𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚̆” 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐋𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐂𝐢𝐮𝐥𝐞𝐢 𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐮𝐥𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚, 𝐢̂𝐧 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝟏𝟏 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞. Biletele se pot achiziționa atât online (https://www.eventim.ro/…/intoarcerea…/event.html… și https://www.blt.ro/intoarcerea-acasa-suceava.html), cât și de la casele de bilete ale teatrului: Sala „Liviu Ciulei” (Izvor) din Bld. Schitu Măgureanu, nr. 1 și Sala „Toma Caragiu” (Icoanei) din Str. Jean Louis Calderon 76A, deschise de luni până duminică, în intervalul orar 12.00-20.00.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *