Programul telegondolei de la pârtia din Câmpulung, de la Paște până după 1 Mai va fi stabilit săptămâna aceasta, anunță primarul Mihăiță Negură

O veste bună va fi dată abia la sfârșit de săptămână de Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc privind reluarea funcționării  telegondolei în zilele libere oferite românilor  de Paște și 1 Mai.

Această veste va fi anunțată de Mihăiță Negură, primarul municipiului câmpulung Moldovenesc, până la sfârșitul acestei săptămâni, după ce se va face o înțelegere cu firma care gestionează telegondola.

”Telegondola va funcționa după un program stabilit de Primărie și de administratorul pârtiei, Schi Resort Rarău”, a transmis primarul muncipiului Câmpulung Moldovenesc.  ”Pentru cei care doresc,  în perioada  Sărbătorilor Pascale, vor avea un program de funcționare pe care îl vom comunica până la sfârșitul acestei săptămâni. Programul va fi  publicat  pe contul Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc precum și pe site-ul firmei Schi  Rarău Resort, administrator al telegondolei”, a dat asigurări primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Reamintim că la începutul acestui an, pe 5 ianuarie 2019, telegondola ce trebuia inaugurată și care trebuia să transporte oficialități și turiști până la cota 1220, s-a defectat chiar în ziua inaugurării.

Acum nu mai sunt probleme tehnice dar nici foarte mulți amatori,  și pentru că firma care gestionează instalația așteaptă clienți mai mulți pe traseul de la bază până la cota 1220 fiindcă prețul curentului electric care pune în mișcare angrenajul este foarte mare și nu iese profit.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *