Programul vizitei primului ministru Ludovic Orban în județul Suceava, mâine, 20 iunie

Consiliul Județean Suceava a transmis în această după amiază programul vizitei de mâine 20 iunie a.c. în județul Suceava a primului ministru Ludovic Orban, împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Transporturilor,  Lucian Bode și  ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu. 

 Ora 09.30:        Participare la prezentarea terminalului II al Aeroportului ”Ștefan cel Mare” Suceava, șantier în lucru finanțat de Consiliul Județean Suceava, a Parcului Industrial Bucovina și a Clusterului Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani, la Aeroportul  ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Ora 10.15:        Participare la prezentarea Bazei de autobuze electrice, program finanțat din fonduri europene, în municipiul Suceava, Str. Grigore Andrei.

Ora 10.45:        Participare la punerea în funcțiune a rețelei de gaze naturale în comuna Moara, județul Suceava, unde premierul va susține o conferință de presă.

Ora 11.30:        Participare la prezentarea proiectului centurii Municipiului Suceava

Ora 12.30:        Vizitarea centurii Municipiului Rădăuți

Ora 16.00:        Vizită la centrala termică a orașului Vatra Dornei – Magistrala gaz Vatra Dornei

Ora 16.40:        Vizitarea șantierului pentru reabilitarea și transformarea în muzeu a fostului cazinou Vatra Dornei, proiect finanțat din fonduri europene

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *