Proiect de hotărâre pentru cumpărarea halelor de pe strada Traian Vuia, folosite de TPL dar aparținând TASA, în dezbaterea consiliului local. Preț propus – 550 mii euro

Aleșii locali ai municipiului reședință de județ sunt chemați să voteze joi, 28 martie, în ședință ordinară a Consiliului Local municipal un proiect de hotărâre privind achiziționarea prin negociere directă a clădirilor construcții speciale proprietatea Societății Transporturi Auto Suceava SA. Este vorba despre garajele de pe strada Traian Vuia, unde își are sediul și societatea de transport public de călători a municipiului – TPL SA. 

Comisia de negociere a fost deja numită printr-o hotărâre de consiliu local de la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, fiind formată din consilierii locali Constantin Munteanu, Petru Marius Cernescu  și Cristinel – Silviu Crețu, viceprimarii Lucian Harșovschi și Marian Andronache precum și dintr-un număr de patru persoane din aparatul de specialitate al primăriei, respectiv: Camelia Dimian – director executiv Direcția Patrimoniu, Paul Iftimie – director executiv Director Juridic, Niculai Frunzaru – director general al Direcției Tehnice și de Investiții, Ileana Amariei – șef serviciu autorizare activități comerciale.

Prețul estimativ de cumpărare de către Primărie a clădirilor din perimetrul respectiv (terenul de dedesubt aparține municipiului Suceava, ar fi de aproximativ 550.000 de euro, conform unei cifre avansate în toamna anul trecut de primarul Ion Lungu ca venind chiar din partea TASA Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *