Proiecte ale Sucevei promovate la București și alocări de 60% din impozitul pe venit pentru bugetele locale, susținute de primarul Sucevei Ion Lungu la București

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat astăzi, la București, la întrunirea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România, unde au avut loc discuții legate de fundamentarea bugetului național pe anul 2019, în prezența reprezentanților Ministerului Finanțelor Publice şi al Ministerului Dezvoltării Regionale. ”Am insistat în continuare pe repartizarea a 60% din impozitul pe venit la consiliile locale”, a transmis primarul municipiului reședință de județ.

Ion Lungu a mai arătat că în dimineața acestei zile a depus din nou  la Compania Națională de Investiții, toate documentațiile actualizate (certificatul de  urbanism  și avizele necesare) pentru construirea Sălii Polivalente în mnicipiul Suceava. ”Am primit din nou garanții ferme că în acest an se vor realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic” a transmis primarul Ion Lungu care a mai arătat că la Ministerul Dezvoltării Regionale a discutat despre implementarea proiectelor europene cu doamna secretar de stat, Sirma Caraman.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *