Proiectele Muzeului Național al Bucovinei în anul 2022, astăzi la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia, cu dr. Constantin Emil Ursu, director general al MNB

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de astăzi, 5 februarie 2022,  îl are invitat pe directorul general al Muzeului național al Bucovinei, dr. Constantin Emil Ursu.

Dânsul va vorbi despre proiectele pentru anului 2022 ale Muzeului, un an care se anunță a fi bogat în evenimente culturale dar și un an în care se preconizează demararea unor investiții de anvergură, precum amenajarea Muzeului de Artă dar și faza a doua de reabilitare a cetății de Scaun.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.