Proiectil din al Doilea Război Mondial, descoperit într-un sac de rafie la un centru de colectare a fierului vechi din Fălticeni

Ieri înainte de amiază, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din localitate, administrator la un centru de colectare a fierului vechi, cu privire la faptul că a găsit un proiectil în depozitul din localitate al firmei Metal Impex SRL Pașcani.   Centrul de colectare este chiar în curtea locuinței fălticeneanului. 

Ieri dimineață, în timp ce sorta fierul vechi achiziționat de la cetățeni, într-un sac de rafie a găsit un proiectil ruginit.

Administratorul punctului de lucru  a anunțat evenimentul și a asigurat locul faptei până s-au deplasat la fața locului polițiștii.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava care a constatat că acel proiectil este unul de aruncător calibru 82 din al Doilea Război Mondial, acesta fiind ridicat de către reprezentanții ISU în vederea depozitării în condiții de siguranță și ulteritor a distrugerii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.