Proiectul Taberei Bucșoaia prinde formă: aqua parc, terenuri de sport, parc de aventură, teatru de vară, locuri pentru cazare și masă, parc pentru rulote

Consiliul Județean Suceava a transmis  Ministerului Tineretului și Sportului propunerile privind activitățile care urmează să fie organizate în Centrul de Agrement de la Bucșoaia, propunere în care s-a ținut cont de asigurarea celor trei funcțiuni care garantează păstrarea destinației de tabără pentru copii și tineri: cazare, recreere și sport.

Astfel, pentru activitățile sportive se propune un teren de minifotbal unde iarna se poate amenaja un patinoar pentru practicarea sporturilor de iarnă – patinaj și hochei, un teren de fotbal cu gazon natural și pistă de atletism și două terenuri multifuncționale – handbal, volei, baschet, tenis de câmp.

Pentru activitățile recreative, culturale și artistice se propune amenajarea unui parc de aventuri cu trasee de cățărare, pereți de escaladă, tiroliană, apoi o scenă mobilă acoperită, cu instalații de sonorizare și lumini, un teatru de vară, un sat tradițional cu căsuțe tradiționale, ateliere de meșteșuguri populare – prelucrarea lemnului, olărit, încondeierea ouălor, broderie motive populare, precum și o zonă de agrement acvatic/aqua-parc.

Pentru cazare/masă se estimează o capacitate de 500 de locuri, în blocuri de P+3/P+4, cantină precum și un camping pentru corturi și rulote cu toate utilitățile.

”Evident, vor fi asigurate toate utilitățile, se vor amenaja parcări. Se va construi o clădire de birouri, sala de conferințe și cabinet medical”, a spus președintele Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

One thought on “Proiectul Taberei Bucșoaia prinde formă: aqua parc, terenuri de sport, parc de aventură, teatru de vară, locuri pentru cazare și masă, parc pentru rulote

 • 13 iunie 2020 la 15:08
  Permalink

  DOMNULE
  PRESEDINTE GHEORGHE FLUTUR

  TREBUIE PROMOVAT SPORTUL CAT MAI MULT PENTRU O GENERATIE CAT MAI SANATOASA.
  ESTE UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI .

  V-AM RUGAT PTR O AUDIENTA

  CU MAI MULTE PROBLEME DE LA BL T64 DIN CALEA OBCINELOR NR 2.
  PARTIDUL DUMNEAVOASTRA ARE MAJORITATEA CONSILIERILOR IN PRIMARIA SUCEAVA
  UNA DIN PROBLEME

  DESII SE STIA DIN LUNA FEBRUARIE- MARTIE ANUL 2019 CA LOCATARII BLOCULUI T64 MAJORITARI SI LOCATARII MAJORITARI AI BLOCURILOR VECINE NU DORESC COMERCIALIZAREA ALCOLULUI SI FUMAT IN PERIMETRUL BLOCULUI T64.
  CU TOATE ACESTEA CONSILIERII PNL MAJORITARI AI DUMNEAVOASTRA DIN PRIMARIA SUCEAVA AU VOTAT PTR DESCHIDERE RESTAURANT -TERASA.

  DECI AU VOTAT O EDUCATIE PTR TANARA GENERATIE CU ALCOL SI FUMAT CARE VA DUCE IMPLICIT SI LA CONSUMUL DE DROGURI PE VIITOR.

  DECI LOCATARII MAJORITARI AI ZONEI NU AU NICI UN CUVANT DE SPUS ,NU SANT LUATI IN SEAMA DECAT LA VOT?

  CONSILIERII DUMNEAVOASTRA MAJORITARI PNL DIN PRIMARIA SUCEAVA AU HOTARAT CUM TREBUIE SA TRAIM IN ACEST PERIMETRU.
  PTR CE AU FOST VOTATI ACESTI POLITICIENI PNL-ISTI ? SA NE FACA VIATA UN CALVAR ?

  CHIAR BANUL PRIMEAZA MAI MULT CA SIGURANTA SI SANATATEA CETATENILOR SUCEVENI?

  IN ACEASTA DIMINEATA PE TERASAMENTUL DIN FATA LOCATIEI S-AU ASEZAT MESE PTR CLIENTI CARE VOR FUMA /POLUA SI VOR CONSUMA ALCOL.

  CATA NESIMTIRE .IN FOSTA PIZZERIE ZARA NU S-A CONSUMAT ALCOL SI NU S-A FUMAT NICIODATA.
  PATRONUL ERA POCAIT SI S-A TINUT DE CUVANT IN ACEASTA PRIVINTA.
  DECI AM AVUT O ZONA NON-ALCOL SI FARA FUMAT.

  COPIII ZONEI VOR AVEA INCEPAND DIN ACEASTA DIMINEATA LA LOCATIA ,,PEPPER,,FOSTA PIZERIE ZARA UN EXEMPLU TOTAL NEGATIV DE EDUCATIE .

  DATORITA CONSILIERILOR PNL MAJORITARI CARE AU INCLINAT HOTARATOR BALANTA IN ACEASTA DIRECTIE.
  ,,LE MULTUMIM PTR BUNA EDUCATIE OFERITA,,.

  DOMNULE GHEORGHE FLUTUR CHIAR NU VA PASA DE GENERATIA VIITOARE A ACESTUI ORAS ?

  CHIAR NU EXISTA NICI O ENTITATE CU CAPUL PE UMERI IN PRIMARIE SI CHIAR LA CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA ?

  NUMAI ASA SE POATE CASTIGA VOTANTUL SUCEVEAN CU DESCHIDERI DE RESTAURANTE CU INCALCARI DE LEGI ?

  LOCUL DE JOACA LA 39 DE METRI .LOCAS DE CULT LA LA 10 -15 METRI DE BLOC.

  DOMNULE GHEORGHE FLUTUR DE CARE PARTE VA POZITIONATI ?

  EDUCATIA CU ALCOL SI FUMAT SAU A SPORTULUI PE CARE VEDEM CA O PROMOVATI LA BUCSOAIA ?

  CU PROMOVAREA SPORTULUI IN SUCEAVA CUM RAMANE?
  O NOCTURNA SI TOALETE/VESTIARE LA TEREN PTR LPS SUCEAVA CARE ESTE ABSOLUT NECESARA / PRIMORDIALA MAI ALES DUPA PANDEMIE ,TOTI COPIII VOR DORII SA SE ANTRENEZE SI NU VOR AVEA TIMPUL NECESAR PTR CA VOR EVOLUA MAI PUTINI PE ACEST TEREN.

  ACESTE ASPECTE CU CELE NECESARE PTR TERENUL LPS ESTE /A AJUNS O NESIMTIRE DIN PARTEA TUTUROR CONSILIERILOR PRIMARIEI SUCEAVA .

  DISTANTA IN CAZ DE NECESITATE/URGENTA A FOLOSIRII UNEI TOALETE PTR UN COPIL ESTE FOARTE MARE .AU TRECUT ATATIA ANI SI NIMIC. ESTE ANUL 2020 NU AVETI O TOALETA MODERNA LA ACEST TEREN.

  DOMNULE PRESEDINTE GHEORGHE FLUTUR DACA NU SANT BANI /NU SE POATE ALTFEL PUNETI DOMNULE SA OPREASCA UN CAMION CU LEMNUL FURAT DIN PADURILE BUCOVINEI ,SA SE FACA CATEVA GAURI IN PAMANT INTR-UN COLT AL TERENULUI DE FOTBAL SI CONSTRUITI CU MESTERII/MESTESUGARII CARE CONSTRUIESC ACELE PORTI DIN LEMN LA INTRAREA IN BUCOVINA/JUDET SI SA FACA DOMNULE TOALETE RUSTICE DIN LEMN DACA ATAT SANT CAPABILI CONSILIERII PRIMARIEI .

  DOMNII CONSILIERI DIN PRIMARIE AU PARTICIPAT MAI DEGRABA LA SUTINERE DE DESCHIDERE RESTAURANT SI TERASA INCALCAND LEGILE. ACOPERIND INFRACTIUNI .

  DORIM SA STIM SI NOI CA CETATENII AI ACESTUI ORAS CARE ESTE SATURAT DE MIZERIILE FACUTE DE ANUMITI FUNCTIONARI DIN INSTITUTIILE LOCALE SUCEVENE,CUM VEDETI DUMNEAVOASTRA REZOLVARILE PROBLEMELOR MENTIONATE ?

  NE-AM SATURAT DE GARGARA.VA INHAMATI LA PROIECTE DE MILIOANE DE EURO UNDE NU SE POT CONTROLA /VEDEA TRANSPARENT CIRCUITUL BANILOR.

  NU VEDETI/ NU SESIZATI CA LUCRURILE MINIME,SIMPLE DE BUN SIMT NECESARE SPORTULUI SUCEVEAN PRINTRE CARE NOCTURNA / VESTIARE SI O TOALETA MODERNA SANT ATAT DE NECESARE PTR COPIII DE LA LPS SI NU NUMAI .

  ACESTI COPII CARE PRIN MUNCA LOR ADUC PRESTIGIU ACESTEI SCOLI SI IMPLICIT ORASULUI,JUDETULUI SUCEAVA SANT TRATATI FARA RESPECT.

  INCLUSIV
  CAZUL NOSTRU DE LA BL T64 DIN CALEA OBCINELOR NR 2 ,,RESTAURANT PEPPER,,ESTE STIUT INCLUSIV DE DUMNEAVOASTRA ESTE O LUPTA DUSA PTR EDUCATIA CORECTA A COPIILOR ACESTUI ORAS.

  VA RUGAM SA LUATI MASURILE CARE SE IMPUN SI ELIBERATI ACEASTA ZONA DE ALCOL SI FUMAT .VA RUGAM SA SE I-A ATITUDINE SI SA SE INCHIDA ACEASTA TERASA DE URGENTA.
  COPIII NOSTRII SANT MAI IMPORTANTI .

  TERASAMENTUL NU SE PRETEAZA PTR TERASA.
  NOI LOCATARII BLOCULUI ,LOCATARII ZONEI TRECEM DE PESTE 40 ANI PE ACEST TERASAMENT IN SIGURANTA SI FERITI INCLUSIV DE VICII.
  AJUNGE CU MIZERIILE FACUTE DE INSTITUTIILE LOCALE SUCEVENE CU INCALCAREA LEGILOR SI A DREPTURILOR NOASTRE .
  DREPTUL LA SANATATE SI SIGURANTA TREBUIE RESPECTATE.

  FOSTA PIZZERIE ZARA ACTUALA,,PEPPER,,ESTE UNA DIN PUTINILE ZONE CARE A SCAPAT DE FLAGELUL ALCOLULUI SI A FUMATULUI .

  CU STIMA
  MOLORCIUC PETRU

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *