Propunere a Partidului Verde Suceava: jumătate din lună angajații din sectorul Covid al Spitalului să facă serviciu la Prefectură cu spor de 30% iar cei din prefectură să le ia locul, fără niciun spor, la Spital

Președintele Filialei județene Suceava a Partidului  Verde, Dan Acibotăriță vine cu o propunere  de ”echilibrare a situației”, după ce prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a confirmat că absolut toți angajații din Prefectură primesc spor covid de 30% din salariu, în timp ce angajații Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” care muncesc în fiecare zi în zona Covid primesc zero la sută spor, chiar dacă au salarii mai mici decât sporurile primite de funcționarii din Prefectură:

„Pentru a echilibra situația, noi, verzii suceveni, facem următoarea propunere: două săptămâni din lună cei de la Prefectura Suceava să lucreze în zona Covid de la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dar cu zero spor covid iar angajații de la SJU Suceava să fie detașați la Prefectura Suceava cu spor covid de 30%. Și uite așa toată lumea va avea de câștigat, inclusiv sucevenii. Din simplu motiv că lucrătorii de la spitalul județean cunosc o meserie pe care atunci când o pun în practică fac și un plan de rezolvare. Mai există varianta în care guvernul Cîțu va da acel spor de covid și la toți angajații din spitalele României. Să nu uităm că SJU Suceava este spital Covid”, a declarat președintele Verzilor suceveni, Dan Acibotăriță.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.