Propunere indecentă, mascul furios, scandal în miez de noapte, Mercedes distrus cu ranga în cătunul de romi din Șcheia

În noaptea de luni spre marți, pe la ora 02.20, s-a prezentat la sediul SPR 9 Șcheia un tânăr, C.C. din comuna Șcheia, care a sesizat că mai multe persoane de etnie rromă de pe strada Oborului, i-au distrus autoturismul său marca Mercedes-Benz, pe care l-a condus până la sediul poliției.

Întrucât C.C., în vârstă de 24 ani, din  Șcheia emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcooltest a acestuia, rezultând o concentrație alcoolică de 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru carea fost condus la UPU Suceava în vederea recoltării a două mostre de sânge.

La controlul documentelor s-a constatat că autoturismul marca Mercedes-Benz  nu deține RCA obligatorie valabilă, fiind expirată, motiv pentru care au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, fiind sancționat contravențional cu 1000 lei.

Tânărul a declarat faptul că în data de 26.10.2020, orele 20.00, s-a deplasat împreună cu A.F. de 17 ani din Șcheia, la locuința lui A. G. B. de 20 ani de pe strada Oborului, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat A.G.B. s-a deplasat după băutură la un magazin, iar C.C. a rămas în casă cu C.B., prietena numitului A.G.B., căreia i-ar fi propus să se sărute.

La întoarcere, A.G.B. a aflat de la fată despre propunerea indecentă făcută, motiv pentru care a izbucnit un scandal între aceștia iar A.G.B. a lovit autoturismul Mercedes-Benz al lui C.C. cu o rangă metalică, Acesta  s-a urcat cât de repede a putut la volanul autoturismului, conducându-l până la sediul Poliției Șcheia, unde a făcut reclamația.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  și sub aspectul comiterii infracțiunii de ”distrugere”. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *