Prorectorul USV, prof. univ. dr. Mihai Dimian, numit vice-președinte al Comisiei permanente de specialitate a CCCDI pentru Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, spaţiu şi securitate

O veste bună, la sfârșit de an, pentru unul dintre cei mai apreciați universitari suceveni, pentru Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava dar și pentru toți cei care sunt în contact  cu mediul universitar sucevean.

Prin Decizia din 23 decembrie 2021 a preşedintelui Colegiului Consultativ Pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare (CCCDI), prorectorul universității sucevene, profesor universitar doctor Mihai Dimian, a fost investit în funcția de vice-preşedinte al Comisiei permanente de specialitate a CCCDI pentru Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, spaţiu şi securitate.

”Am fost numit vice-preşedinte al Comisiei permanente de specialitate a CCCDI pentru Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, spaţiu şi securitate. E adevărat că ar fi util să avem şi un Ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării dar noi vom încerca să ne desfăşurăm activitatea cât mai bine şi în condiţiile actuale”, a transmis profesorul Mihai Dimian, pe pagina sa de socializare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.