Prostia omenească, varianta Secolul XXI, la Burdujeni – Suceava. S-au apucat să taie cu flexul o țeavă de gaz sub presiune, fiindcă le deranja spațiul verde

Ieri după amiază, pe la orele  17:27, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către numitul un bărbat de 63 ani din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, cu privire la faptul că, în jurul orelor 17:00 împreună cu un vecin, a tăiat o ţeavă de gaz racordată la reţea, situată pe trotuarul de pe partea stângă de pe Calea Unirii, cu intenţia de a o îndepărta şi de a curăţa spaţiul verde.

 Bărbatul care după ce a făcut prostia, și-a recunoscut-o, locuieşte pe strada Severin Procopovici, iar la data de 22.10.2020, în jurul orelor 16:40 s-a deplasat împreună cu amicul său pe trotuarul de pe Calea Unirii, având în dotare un polizor unghiular, cu care a tăiat o parte din ţeava de gaz situată pe trotuarul de pe partea stângă de pe Calea Unirii.

În momentul în care au reuşit să taie complet ţeava, omul a constatat că aceasta era racordată la reţea şi ies gaze de pe conductă. Atunci a sunat la 112 pentru a cere sprijinul unui echipaj de pompieri. Ulterior, la faţa locului a sosit un echipaj din cadrul Eon Energie România care a procedat la blocarea țevii de gaz şi înlăturarea oricărui pericol de explozie.

Valoarea prejudiciului creat va fi precizată ulterior de către compania de gaze Eon Energie România.

În cauză a fost întocmit dosarul de cercetare penală, în care se efectuează cercetări de către lucrătorii B.I.C. Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,distrugere”,

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.