Protest cu fluturași și banderole al angajaților TPL. Motive: salarii mici, parc auto învechit, condiții de muncă improprii

Astăzi de dimineață, călătorii care au urcat în autobuzele TPL din municipiul reședință de județ au fost întâmpinați, pe scaune și pe jos cu fluturași prin care angajații societății de transport protestează față de condițiile de muncă improprii, parcul auto învechit, salariilor mici.

”Angajații SC TPL SA, datorită salarizării și condițiilor de muncă improprii și a parcului auto învechit, sunt nevoiți să recurgă la diferite forme de protest. Și noi, la fel ca și dvs., ne dorim un transport public civilizat, în condiții de siguranță și confort. Pentru a se realiza acest lucru, este necesar ca munca noastră să fie plătită la adevărata ei valoare și să se facă investiții în parcul auto. Vă mulțumim și vă rugăm să fiți alături de noi în demersurile noastre, pentru respectul față de muncă și pentru cei care mai muncesc în această țară. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în textul tipărit pe unul dintre aceste fluturașe.

Protestul angajaților TPL nu implică deocamdată întreruperi de activitate dar șoferii de autobuze membri ai Sindicatului din cadrul societății poartă banderole cu mesajul ”Protest”.  

Foto: Oana Șlemco. Mulțumesc.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.