Provocări pentru tineri, la Cetatea de Scaun a Sucevei. ”Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim!” – o altfel de vizită în cetate

Muzeul Național al Bucovinei anunță noi proiecte de educație muzeală, lansate în acest început de primăvara, noi provocări adresate adolescenților care vizitează Cetatea de Scaun a Sucevei!

”Lansăm proiectul educațional „Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim!”, prin care Muzeul Național al Bucovinei susține și încurajează lectura, propunându-le tinerilor care pășesc în Cetatea de Scaun a Sucevei să descopere istoria Moldovei, într-un mod mai captivant, mai antrenant, pe măsură ce vizitează încăperile monumentului”, anunță reprezentanții muzeului.

Specialiștii muzeului își  doresc ca tinerii care vin la Cetatea de Scaun a Sucevei, singuri sau împreună cu familia, să aibă parte de momente de relaxare îmbinate cu posibilitatea descoperirii de informații noi prin joc.

Tinerii vizitatori, vor primi de la Casa Custodelui un pliant care îi va ghida prin toate încăperile Cetății, pentru a putea căuta răspunsuri la diferite întrebări legate de istoria Moldovei medievale. Cei care vor descoperi răspunsurile corecte vor avea parte de recompense din partea organizatorilor.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0784 275644.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *