Prunc de o lună și jumătate, în stop cardio – respirator, după ce a fost botezat la o biserică din cartierul Zamca

Un prunc de o lună și jumătate a intrat în  stop cardio – respirator după ce a fost botezat astăzi, la Biserica cu hramul ”Sfinții Constantin și Elena” din cartierul Zamca al municipiului Suceava. Bebelușul a fost preluat de un echipaj SMURD chemat să intervină chiar de preotul care l-a botezat. Paramedicii au resuscitat copilul și l-au transportat la Spitalul Județean, unde a fost internat în Secția ATI, în stare gravă, fiind intubat și ventilat mecanic. Se pare că, ân momentul în care pruncul a fost scufundat în cristelniță, a înghițit o cantitate mare de apă.    

Protopopul Doru Budeanu a declarat pentru ”Monitorul de Suceava” că a vorbit cu preotul care a oficiat botezul și acesta i-a spus că bebelușul a plâns atât în timpul botezului, cât și după ce a fost scos din apă, ceea ce ar însemna că semnele vitale erau bune dar după câteva minute preotul a sesizat că  copilașul s-a moleșit, a anunțat la 112 și a venit un echipaj SMURD.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2021-01-30/Bebelus-in-stop-cardio-respirator-dupa-ce-a-fost-scufundat-in-apa-la-botez#ixzz6l9He6jqW

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *