Mopan Suceava
ActualitatePolitica

PSD Suceava a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Ioan Stan și Eugen Bejinariu deschid listele la Senat și Camera Deputaților. Urmează Cristian pe liste Cristian Șologon la Senat, Mirela Adomnicăi la Camera Deputaților

Organizația județeană a Partidului Social Democrat Suceava a depus astăzi, 21 octombrie 2020 la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

La Senat, lista este deschisă de președintele Organizației Județene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizației Ioan Cristian Șologon și de Gabriela Mihai, actual consilier județean și director al Școlii Generale nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar Ioja.

La Camera Deputaților lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect al județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, de Vlad Popescu  și de liderul tinerilor social democrați, George Șoldan. Lista este completată de Larisa Blănari, Tiberiu Marius Brădățan, Adelina-Mihaela Paiu, Doinița-Nela Cocriș, Constantin-Alin Mateiciuc, Stelian Simeria, Aleodor-Claudiu Saviuc, Romeo-Gheorghe Galan și Cătălin Fediuc.

”Astfel, PSD Suceava vine în fața alegătorilor cu oameni care au contribuit prin munca lor la dezvoltarea comunităţilor de unde provin, cu oameni care și-au făcut treaba în funcțiile deținute,  nişte oameni ai faptelor, care au demonstrat de-a lungul timpului că pot aduce un plus de valoare în viața politică și administrativă a țării. Experiența lor de viață este completată de entuziasmul și pragmatismul tinerilor candidați care se regăsesc pe listele depuse, aceștia completând tabloul electoral al unui PSD a cărui unică grijă este siguranța unui viitor mai bun” a transmis printr-un comunicat, Departamentul de presă al PSD Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *